Koulutukset

VIIKKOTREENIT

Peruskursseja pyritään järjestämään kaksi kertaa vuodessa. Harjoitukset pyörivät melkein läpi vuoden kaksi kertaa viikossa. Jos haluat mukaan, niin ota yhteyttä.

SEMINAARIT

Onko sinulla koossa joku ryhmä, joka haluaisi oppia tehokasta itsepuolustusta? Haluatko sisältöä ja ”punaisen langan” treeniporukkasi harjoitteluun? Jos vaan paikkakunnaltasi löytyy sopiva treenipaikka mutta ei sopivaa lajia, niin opetus saadaan aina järjestymään jos innokkaita harjoittelijoita vaan löytyy. Seminaarin kesto voi vaihdella muutamasta tunnista pariin päivään.

YRITYSKOULUTUKSET / OPPILAITOKSET

Yritysten henkilökunnilla on omat yksilölliset tarpeensa. Yleensä yrityskoulutuksiin kuuluu teoriaosuus sekä lyhyt fyysinen osuus. Parempi vaihtoehto satsata TYKY-rahat turvallisuuteen kuin saunailtaan, vai mitä mieltä olet?

tupu


YKSITYISOPETUS / PIENRYHMÄ

Yksityisopetus on tehokas tapa kehittyä nopeasti. Normaalisti harjoituksissa on aikaa yhdelle oppilaalle vain muutama minuutti per harjoitus. Kuvittele kehitystä joka tapahtuu kun jokainen tekemäsi liike korjataan välittömästi ja koko aika keskitetään 1-2 oppilaaseen kerralla.

Pienryhmä on muuten sama kuin yksityisopetus, mutta oppilasmäärä on max. 6 oppilasta. Hieman edullisempaa kun voi jakaa kulut useamman harjoittelijan kesken. Kaveriporukalle hyvä vaihtoehto.

OHJAAJAKOULUTUS

Jos sinulla on jo kokemusta kamppailulajeista ja haluaisit alkaa STREETWISE-ohjaajaksi paikkakunnallasi, niin meiltä saat koulutuksen ja jatkuvan tuen toiminnallesi. Koulutus käy myös hyvin lisäkoulutuksena esim. vartijoiden/järjestyksenvalvojien/poliisien kouluttajille.

© Streetwise ry 1997- 2021