Miksi valita Streetwise?

Kun etsii lajia tai seuraa oppiakseen itsepuolustusta tai kamppailulajeja, niin törmää nopeasti suureen tarjonnan määrään. Ohessa muutama kohta mikä voi helpottaa valinnan tekemistä.

1. Itsepuolustus ei ole kilpailua, se on vaarallisista tilanteista selviämistä, ehjänä tai mahdollisimman vähin vammoin. Jos haluat kilpailla ja voittaa pokaaleita, vailtse joku toinen seura (BJJ, Nyrkkeily, Taekwondo…), meillä harjoitellaan tosielämän itsepuolustustilanteita varten.

2. Monet kuvittelevat itsepuolustusharjoittelun olevan vain kasa temppuja ja tekniikoita. Joissain lajeissa ja seuroissa niin onkin, mutta meillä harjoittelu pohjautuu hyvien perustaitojen oppimiseen ja monipuoliseen kehittymiseen kamppailun eri osa-alueilla. Meillä on tieto ja ymmärrys siitä, mikä on itsepuolustuksen kannalta tärkeää osata ja mikä ei.

3. Harjoittelu on monipuolista. Me harjoittelemme kaikkia osa-alueita, jolloin ei jää ns.”heikkoa lenkkiä, joka sitten koituisi kohtalokkaaksi tositilanteessa. Meillä harjoitellaan maassa puolustautumista, pystykamppailua, lähikamppailua, veitsi- ja asepuolustusta, uhkatilannetoimintaa, terä-ja lyömäaseen käyttöä, kontrolli/lukko-otteita… eli kaikkea mahdollista mikä auttaa selviytymään tilanteista - ja miten et vahingossa joudu niihin.

4. Arvostat varmasti hyvää ja kokenutta opettajaa? Streetwisen pääkouluttaja Mika Önkki on keskittynyt jo 23 vuotta itsepuolustuksen opettamiseen ja hänellä on 30 vuoden kokemus eri kamppailulajeista. Hän on suorittanut useita eri itsepuolustustyylien ohjaajakoulutuksia eri maissa (mm. Krav Magan musta vyö). Niistä voit lukea kohdasta ”historia”. Mikan opetustyyli on rento ja suoraviivainen. Häneltä saa aina vastauksen itsepuolustusaiheisiin kysymyksiin nopeasti ja rehellisesti.

5. Nokian seurassa on aina ollut mukava ryhmähenki ja sopivan kokoiset harjoitusryhmät. Pienempi harjoitusryhmä tarkoittaa ohjaajalta enemmän aikaa per oppilas, näin virheet tulevat korjattua nopeasti ja oppiminen on nopeampaa. 

6. Harjoitteleminen on edullista.

7. Monet seurat tulevat ja menevät. Streetwise ry on toiminut Nokialla jo 22 vuotta.


© Streetwise ry 1997- 2023